Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Descriere
Buchetul de mireasă
Una din cele mai dificile sarcini este alegerea buchetului de mireasă. Fiecare mireasă are în minte un model, o culoare, o floare sau măcar câteva detalii despre cum ar vrea să arate buchetul din ziua nunţii ei. Când vorbesc despre buchetul lor, miresele au ochii plini de entuziasm, sunt emoţionate şi ghidate de speranţa că totul va fi aşa cum au visat.
Buchetul miresei este unul din elementele cheie ale miresei, o întregeste, îi dă o frumuseţe aparte şi obligatoriu trebuie asortat cu ţinuta, iar florile să fie cu semnificaţie, cele mai dragi sufletului ei.

La alegerea buchetului mireasa trebuie să ţină cont de suflet şi să uite de prejudecăţi, de convenţional, important este să fie cel mai frumos pentru ea sa-i rămână veşnic întiparit în minte.

Fie el buchetul de mireasă clasic, alb, simbol al purităţii şi inocenţei, buchetul excentric, îndrăznet, colorat, cu forme neconvenţionale, buchetul exotic şi impresionant, curgător din orhidee şi alte flori buchetul de mireasă are mereu farmecul lui, toate fiind unice anume create pentru mireasa respectivă.


Buchetele naşelor
Naşii sunt părinţii spirituali ai mirilor iar naşele trebuie să fie obligatoriu accesorizate cu câte un buchet asortat cu ţinutele pe care acestea le poartă dar niciodată buchetele naşelor nu trebuie să semene cu buchetul de mireasă.


Corsaje
Sunt elemente esenţiale, se asortează cu buchetele şi cu întregul decor şi se pun în pieptul membrilor familiei.
Brăţările se aşează pe mâinile domnişoarelor de onoare înlocuind buchetelele şi sunt asortate de asemenea cu restul florilor.


Aranjamente pentru prezidiu
Întregeşte decorul perfect realizat şi accesorizat. Se aşează în centrul mesei mirilor pentru a-i da grandoare şi în mod obligatoriu trebuie să fie elegant, amplu şi alături de lumânari, oglinzi şi celelalte accesorii să formeze masa perfectă aşa cum mirii şi-au dorit-o. Culoarea florilor va fi mereu asortată cu întregul decor şi este de preferat ca acestea să fie florile preferate ale miresei.


Stâlpişorii
Au menirea să dea o notă de sărbătoare bisericii şi ulterior sălii. Cununia religioasă nu trebuie lăsată la voia întâmplării, e momentul în care spiritual mirii işi unesc destinele pentru eternitate.


Aranjamente pentru mesele invitaţilor
Se aşează în centrul mesei invitaţilor fie pe vaze înalte de sticlă fie pe suporţi din fier forjat iar florile vor fi asortate cu celelalte culori folosite la decorarea sălii. Pot sa fie simple dar elegante ample sau sofisticate, important este ca acestea să întregească decorul.


Aranjamente florale pentru maşini
De obicei se aşează pe limuzina sau maşina mirilor încercand să-i dea acesteia importanţa cuvenită deosebind-o de restul maşinilor.
Din Gura in Gura
Alte Produse