Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Descriere
Decor Prezidiu.
Prezidiul este masa unde se vor aşeza mirii şi naşii şi în mod obligatoriu trebuie să aibă o ţinută festivă, fustele care curg până în pământ vor fi asortate cu husele şi eşarfele iar în partea de sus putem să decorăm cu drapaje, lumini sau alte materiale fine, fundiţe, mărgele sau fluturaşi. Pe masa mirilor, pe părţile laterale trebuie aşezate sfeşnice cu lumânări pentru a încălzi atmosfera. Acestea se vor aprinde la friptură şi la tort îmbracand sala într-un decor de basm.

Huse, eÅŸarfe, narpoane
În mod obligatoriu o sală elegantă trebuie să aibă scaunele îmbrăcate cu huse şi eşarfe, acestea vor da culoare evenimentului şi vor crea o atmosferă de basm. Materialele pot sa fie variate, de la saten sau minimat până la sofisticatul brocard iar culoarea lor poate să fie aleasă dintr-o paletă foarte largă. Pentru a crea un tot unitar în mijlocul mesei invitaţilor se va aşeza un napron identic ca şi textură şi culoare cu cea a eşarfelor. Eşarfele sunt de asemenea confecţionate fie din saten, organza, voal sau chiar dantelă foarte fină.

Arcada si covorul Rosu
Covorul roşu folosit la orice eveniment are o notă de eleganţă şi are menirea de a-i da solemnitate momentului. Acesta poate sa fie folosit fie la cununia religioasă, de la intrare până la altar, fie la intrarea în restaurant pentru ca mirii şi invitaţii să trăiască intensitatea momentului. Dacă doreşti o nuntă ca în basme, covorul roşu niciodată nu trebuie să lipsească.

Arcada are rolul de a da o nota de eleganţă intrării, aceasta poate fi îmbrăcată în materiale precum cele folosite la decorarea sălii personalizând astfel întreg decorul dar poate să aibă şi aranjamente florale fie doar în partea de sus fie pe părţile laterale sau pentru miresele romantice, toata arcada poate fi imbracată în flori.

Dansul mirilor
Reprezintă momentul culminant al nunţii, e marcant pentru petrecere şi cu el porneşte petrecerea propriu-zisă. Poate sa fie marcat fie de artificii de scenă, balon Joombo cu balonaşe şi petale sau maşina de baloane de săpun. Mirii sunt în centrul atenţiei, e momentul lor unic, toţi ochii din sală sunt aţintiţi asupra lor şi astfel se deschide seara.

Dansul mirilor, pentru aceştia este un moment de apropiere şi intimitate iar melodia este aleasă de către miri şi trebuie să fie piesa lor de suflet care îi reprezintă şi care va rămâne mereu în sufletele lor.
Din Gura in Gura
Alte Produse